Counselor & Familieopstellingen

Breng jouw persoonlijke patronen in kaart

Counselor 

Na het achterhalen van de hulpvraag in het intake gesprek, kijken we samen welk traject het beste bij jou past en natuurlijk of het klikt. Tijdens onze gesprekken spiegel ik wat jij tegen mij zegt. Met taal kun je installeren en persoonlijke patronen uitvergroten, daardoor zet ik jou zelf aan het werk. En zorg ik ervoor dat jij je bewust wordt van jouw gedachten en gedragingen zodat jij in staat bent je gedachten en gedragingen te sturen en niet in oud onbewust gedrag vervalt.   

Familieopstellingen

Na het achterhalen van de hulpvraag, kijken we welke elementen in jouw familieopstelling opgesteld moeten worden. Om zo inzichtelijk te maken welke gedachten en gedragingen er energetisch en onbewust in jouw systeem zitten. Met dit inzicht kun je bepaalde zaken een plekje geven en ben je in staat om los te laten. En hoef jij niet met weemoed achteruit te kijken met de vraag of wat jij doet wel mag, goed genoeg is of juist is. Vanaf dan heb jij geen toestemming of erkenning meer nodig. Want met begrip en compassie voor jezelf, ben je precies op de plek waar jij moet zijn. 


Loop je structureel tegen dezelfde problemen aan in je werk, relatie, vriendschappen of andere dagelijkse bezigheden? En weet je niet waarom? Ik help je om je negatieve patronen te doorbreken zodat jij:

  • Je persoonlijk ontwikkelt
  • Je empowered voelt
  • Jouw ruimte inneemt in relaties
  • Sterker staat op je werk
  • Beter omgaat met stress en het misschien zelfs niet meer hoeft te ervaren
  • Een goede ondersteuning bent voor je kinderen 


Wil jij meer weten over Counseling of Familieopstellingen? Lees hieronder verder...

Wil jij jouw patronen doorbreken?

Maak een afspraak voor een counsel consult van 75 min voor 60€ excl. btw. 
Of bel mij vrijblijvend. 

Waar kom jij vandaan?

Iedereen heeft een verleden. En je kunt jouw geschiedenis niet wissen. Sterker nog, om te groeien moet je jouw verleden omarmen, zodat je wijzer wordt en je kunt ontwikkelen. Misschien heb je veel meegemaakt waardoor je bepaalde trauma's hebt uit je verleden, of verdient jouw gedrag in het verleden voor je gevoel geen schoonheidsprijs, toch is het een onderdeel van jou en maakt het wie jij in het heden bent. Vaak ligt onze kracht verscholen in onze zwakten. Het is niet altijd gemakkelijk om op deze manier te denken of om dankbaar te zijn voor waar je op dit moment bent. Maar je moet iets eerst kunnen vastpakken en aankijken om het los te kunnen laten. Anders zal er altijd een gevoel van boosheid, angst of verdriet onder de oppervlakte aanwezig zijn. Als je die gevoelens durft te herkennen en erkennen, zul je merken dat jij je hierdoor heel trots en compleet zult voelen. En dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, ik help je erbij.

Wat doet een Counselor?

Een Counselor gaat samen met jou werken aan waar jij beter in wilt worden, wat je niet meer wilt of waar je inzicht in wilt krijgen. Dit doe ik door in ons gesprek bepaalde vragen te stellen en inzichten te geven. Ik heb oor voor jou als individu en heb geen oordeel over wat jij met mij deelt, alles wat jij tegen mij zegt is vertrouwelijk. Een methode om je daarbij te helpen en waarin ik als Mental Counselor gespecialiseerd ben, is familieopstellingen. Tijdens ons gesprek zal ik beoordelen of dit de juiste methode is om jou met jouw hulpvraag te helpen. 

Afhankelijk van jouw hulpvraag en de methode kijken wij samen naar de frequentie van de consults. Een consult van 75 minuten kost 60 € ex. btw. 

Maak een afspraak via bovenstaande button of bel mij vrijblijvend op 06 - 12817778. 

Wat zijn familieopstellingen?


Familieopstellingen zijn ontwikkelt door dhr. Professor Bert Hellinger. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan, onder andere in Afrika en ook in de westerse psychologie,  

naar familie patronen. Uiteindelijk heeft hij ruim 20 jaar geleden de vorm ontwikkelt die de basis vormt voor de werkzaamheden van de meeste huidige systeem therapeuten.

Met familieopstellingen is het de bedoeling dat je kijkt naar jouw patronen en gedragingen. Deze heb jij meegekregen vanaf je geboorte. Met een opstelling worden dan ook jouw wortels (roots) blootgelegd. Wie jouw voorouders zijn, wat hun gedragingen zijn/waren en welke overtuigingen, normen en waarden jij hieraan en aan andere belangrijke personen hebt overgehouden. Je kunt jezelf vergelijken met een boom. De wortels, staan voor jouw familiesysteem en waar jij vandaan komt, de stam representeer jij en de takken en bladeren representeren jouw leven. Hoe jij met zaken als werk, collega's, vrienden, relaties, kinderen, familie, tegenslagen, successen, eten, drinken, geld en andere zaken omgaat, is afhankelijk van wat jij in jouw roots bewust en onbewust hebt meegekregen. Er is een bepaalde ongeschreven energetische hiërarchie in familiesystemen maar ook in organisatiesystemen die iets kunnen oproepen in jou. 

Maak een afspraak via bovenstaande button voor een sessie van 75 minuten van 60 € ex. btw. Of bel mij vrijblijvend op 06 - 12817778. 

Ik geef hierover ook workshops voor bedrijven en gezinnen. Kijk snel bij mijn workshops.