Intuïtieve Coaching & Healing

Kom met jezelf in contact en durf echt van je gevoel uit te gaan. 

Wat zegt jouw intuïtie? Voelen alle stappen die jij neemt goed? Kun jij al jouw gevoelens plaatsen? Wat vertellen de signalen in je lichaam je?

Als intuïtief coach en healer kan ik jou op een intuïtieve en spirituele manier met jezelf in contact brengen. Jouw wijsheid zit in jou en ik geef je de handvatten om echt diep binnen in jezelf te kijken en om jouw juiste pad te bewandelen. 


Als je nog dieper met jezelf in contact wilt komen en je lichaam wilt begrijpen, dan moet je op je intuïtie durven vertrouwen. Je zult merken dat als jij leeft naar wat jouw gevoel je vertelt, jij zo veel meer tevreden, gelukkig en succesvol door het leven zult gaan.

Ik help jou om jouw hoger zelfbewustzijn te koppelen aan het hedendaagse leven zodat jij meer zingeving en rust kunt vinden in jouw dagelijkse activiteiten. Dit doe ik door middel van intuïtieve coaching en door met jou samen een zelf-healing te doen. Tijdens een zelf-healing doen we een bodyscan en met coachingstechnieken achterhaal ik wat jouw lichaam jou wil vertellen en wat het nodig heeft.

Emotionele en lichamelijke blokkades

Sinds afgelopen jaar ben ik mij gaan verdiepen in de relatie tussen chakra’s en emotionele blokkades die zich in het lichaam ophopen en zich tot chronische klachten kunnen ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld veel last hebt van je keel/ kortademigheid of rode vlekken krijgt in je nek bij het uitspreken van wat jij echt wilt, kan dit een relatie hebben met dat jouw keelchakra teveel (heeft) moet(en) inhouden van wat jij echt wilt zeggen. Waar jij echt voor staat. Dit in je houden, kan ook klachten verder in het lichaam veroorzaken. 

Ik heb gemerkt en aan den lijve ondervonden dat onverwerkte emoties zich opslaan in het lichaam. Zo had ik zelf altijd last van mijn onderrug, waar de basis chakra zit. Ik had altijd het gevoel dat ik iedereen voor moest laten gaan, dat ik even moest wachten. Een beleefdheidsvorm die ik zo geleerd heb in mijn kindertijd. Maar daardoor had ik als volwassene nog steeds het gevoel dat anderen voorgingen en indirect gaf ik mijn lichaam daardoor het signaal dat ik er niet mocht zijn. Je basischakra staat voor I am en ik gaf door I am not (yet). Sinds ik dat in de gaten heb, spreek ik veel meer uit van wat ik wil, neem ik mijn plek in en geef ik mijzelf erkenning voor mijn gemis, behoeften en gevoelens. 

Durf jij uit te spreken wat je hebt gemist in het leven, waar je nu behoefte aan hebt, wat jij niet meer zo wilt, wat je wel echt wilt, wie jij lief vindt, wat je leuk vindt? Met woorden kun je je (diepste) gevoelens uiten. Durf jij je kwetsbaar op te stellen naar jezelf? 
Vaak gaat dit proces gepaard met veel oude pijn en emoties. En gaan mensen daarom die confrontatie uit de weg. Maar door dit wel te doen kun je jezelf lichamelijk helen. En voel je je daarna sterker en meer in geestelijke balans. In een zelfhealing benoem ik wat ik eigenlijk nodig had en geef ik mijzelf erkenning voor wat ik heb gemist. Dit is thuiskomen bij jezelf en hierdoor heb ik nog beter geleerd om op mijn eigen benen te staan.

"Wie naar buiten kijkt droomt, 
wie naar binnen kijkt wordt wakker." 

- Carl Jung- 

Wil jij een bodyscan en zelf-healing sessie?

Maak een afspraak voor een sessie van 75 minuten van 60 € excl. btw. 
Of bel mij vrijblijvend op 06 - 12817778. 

Doe jij zo een bodyscan liever samen met vriendinnen? 

Dit is niet alleen gezelliger en fijn om je ervaring te delen, maar het kan ook voordeliger zijn. Neem snel een kijkje op de workshop pagina.