Organisatieopstellingen & Business coaching

Breng de patronen en sterkten in kaart van jouw bedrijf 

Business coaching  

Bedrijf starten? Of loop je vast in het ondernemen? 
Ik denk met je mee, motiveer, inspireer en stel samen met jou concrete doelen. Op de doelen zie ik toe en ik coach jou er doorheen als je ergens tegen aan loopt. Van jouw obstakels en zwakten maken wij jouw kracht! Daarmee help ik het merk achter jouw merk zichtbaar te maken. Zodat jij onderneemt vanuit jouw hart en de juiste stappen kunt maken richting een succesvolle(re) onderneming. 

Organisatieopstellingen

Lukt het jou binnen je bedrijf niet om zaken gedaan te krijgen of om de cultuur die er heerst te veranderen? Met een organisatieopstelling breng je in kaart waar de gedragingen onbewust vastlopen. Een opstelling kan met het team zelf, met representanten of met elementen die de plaats van een bedrijfsonderdeel, klanten, pand, functie, de cashflow, directie, taak of verantwoordelijkheid etc. kunnen innemen. Na een opstelling worden de onbewuste patronen en hun oorzaken inzichtelijk en ben je in staat anders naar de onderdelen te kijken en de patronen te doorbreken. En kun je jouw eigen gedachten en gedrag zo aanpassen dat dit een direct effect heeft op de oude manier van functioneren en handelen van het bedrijf/ klanten/ teamleden etc.  

Team Coaching

Loopt het tussen (jou en) jouw teamleden niet lekker? Met een workshop Systemisch Werken benadruk ik de gelijkwaardige relatie en maak ik inzichtelijk dat iedereen ergens vandaan komt en zo met zijn eigen stukken worstelt. Ik breng in kaart wat de impact van die stukken is op de onderlinge reacties en interactie. Door begrip voor elkaar en elkaars rugzak komt het team nader tot elkaar en wordt het team productiever en effectiever. 

Business Coaching of Groepscoaching

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf of team kan betekenen? Neem contact met mij.

Business Coaching & Organisatieopstelling (privé)
Een individuele coaching sessie van 90 minuten kan worden ingepland via de agenda en kost 225€ excl. btw.

Teamcoaching workshop & Organisatieopstelling (groep)
Een teamsessie van 3 uur voor 4 - 10 personen kost 550€ excl. btw. Elke persoon extra kost 35€ ex. btw. Deze sessie kan telefonisch worden ingepland.