Workshops

Workshop: Zelf-healing & Bodyscan


Wil jij echt in contact komen met de boodschappen van jouw lichaam? En jezelf genezen van emotionele en lichamelijke blokkades? Maar doe je dat liever met een paar vriendinnen in een vertrouwde omgeving? Dan is dit de gelegenheid om op een laagdrempelige manier een bodyscan bij te wonen waarna je de ervaringen kunt delen met je dierbaren. Workshop avond met vriendinnen?

Workshop Teamcoaching & Systemisch werken

Wil jij de teamspirit versterken? En de productiviteit en effectiviteit verhogen? Staan jouw teamleden open voor diepgang en zijn ze bereid om naar zichzelf te kijken en naar elkaar te luisteren? Lees dan snel verder hoe deze workshop ze naar: 'the next level' brengt. 

Wil jij jouw kinderen in contact brengen met hun eigen gevoel en ze leren dat alles wat zij in het leven doen&denken effect heeft op anderen en andersom? Wil jij ze met dit inzicht weerbaarder maken en beter onder woorden laten brengen wat ze voelen en ervaren? Lees dan verder en kijk of de workshop systemisch werken voor gezinnen iets is voor jou en je fam.